Zimmer + Rohde Stof

Door familie gerund voor vier generaties, is Zimmer + Rohde een van de toonaangevende textielfabrikanten in Europa. Sinds de oprichting van Zimmer + Rohde (in 1899) markeren traditie en ervaring elke stap die door het bedrijf wordt gezet, wat staat voor exclusieve inrichting, innovatief design en deskundig advies. De ontwerpafdeling van Zimmer + Rohde is altijd op zoek naar de beste materialen en de ideale uitvoering van uw ideeën, ze werken voortdurend samen met weverijen en drukkers over de hele wereld.

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.