INTERIEURADVIES, ONZE WERKWIJZE

Een interieur waarbij de laatste trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio la Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers en Bente Roelofs van Studio la Plume adviseren en helpen u graag om uw woonkamer, keuken, slaapkamers of hele woning om te toveren tot een eigen en uniek interieur. Bekijk hier onze werkwijze en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake.

  KENNISMAKING

  Tijdens het kennismakingsgesprek in Rijssen inventariseren wij samen met u geheel vrijblijvend alle mogelijkheden en wensen.
  Wij zullen onze diensten mondeling aan u toe lichten om u een duidelijk beeld te schetsen wat we voor u kunnen betekenen. Tevens krijgt u een rondleiding in onze studio.

  VORMGEVING

  Op basis van de mogelijkheden en wensen gaan wij bezig met de vormgeving van het interieur. Wij geven aan hoe de ruimte zo optimaal mogelijk kan worden ingericht met de verschillende nieuwe en/of bestaande meubels. Zo krijgt u een goede indruk hoe uw woning of bedrijfspand er uit kan zien.

  MATERIALEN

  Wij vinden het belangrijk om een goede balans te zoeken met de juiste materialen en texturen. Door de juiste combinaties van materialen aan te gaan wordt een spanningsveld gecreëerd welke een interieur inspirerend maakt. Er wordt een sfeer gecreëerd die past bij uw wensen en uw persoonlijkheid.

  VERLICHTING

  Licht heeft invloed op kleur, ruimte en sfeer. Het maakt een interieur compleet en geeft vorm aan de ruimte . Het is een aanvulling op het interieur en moet hierdoor aansluiten op de totale situatie. Passend bij de sfeer en de functie. Een goed lichtontwerp zie je immers niet, dat ervaar je.

  INVENTARISATIE

  Wij vinden het belangrijk om u te ontzorgen. Door een goede en overzichtelijk inventarisatielijst te maken van alle aspecten kunnen wij uw interieur realiseren. Zo wordt u nauw betrokken bij het proces en zorgen wij voor een juiste planning. Zo kunnen wij uw interieur omzetten naar realisatie.

  COÖRDINATIE

  Studio La Plume zorgt ervoor dat het ontwerp ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Met onze kennis zijn we in staat om zowel voor, tijdens en na de bouw de juiste informatie aan de juiste personen te communiceren. Wij begeleiden het project gedurende het gehele proces.

  HET BEGINT MET PASSIE

  Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

  Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

  Stijladvies van Willem Pluimers

  Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.