OVER STUDIO LA PLUME

Studio La Plume bestaat uit de ontwerpers Willem Pluimers en Bente Roelofs. In 2017 is dit nog jonge bedrijf opgericht met de ambitie om mensen persoonlijk advies te geven.

Iedere persoon is uniek en heeft een eigen verhaal. In de filosofie van Studio La Plume komt de diversiteit ook tot uiting in de verschillende interieurs, ook al is daar toch de hand van dezelfde ontwerpers in te herkennen.

De grote kracht van Willem en Bente zit hem in hun vermogen om aandachtig te luisteren naar de wensen van de klant. Daardoor spitsen ze zich helemaal toe op de mensen bij het ontwerpen van hun interieurs. Dit uit zich in grote diversiteit van hun projecten: van klassiek tot modern en van kleurrijk tot zwart-wit. Iedere persoon is uniek en heeft een eigen verhaal. In de filosofie van Studio La Plume komt de diversiteit ook tot uiting in de verschillende interieurs, ook al is daar toch de hand van dezelfde ontwerpers in te herkennen.

De werkwijze van La Plume begint altijd bij een uitgebreide intake. Hierin maken Willem Pluimers en Bente Roelofs uitgebreid kennis met de opdrachtgevers en maken ze hun wensen inzichtelijk. De klik tussen beide partijen is van het grootste belang. Vervolgens presenteren de ontwerpers een plan, dat ze in samenspraak met de klant bijstellen en verfijnen. Zo werken ze stap voor stap, totdat het project klaar is. Studio La Plume bouwt graag een vertrouwensband op met de klanten, zodat deze altijd bij het bureau terecht kunnen met vragen en Studio La Plume alles voor hen kan verzorgen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?