Over Studio La Plume

Ontstaan vanuit een natuurlijke passie die altijd in ons gezeten heeft, is Studio La Plume een ontwerpstudio die gerund wordt door twee geboren creatievelingen. Wij helpen klanten bij het verwezenlijken van hun spannendste binnenhuisdromen. Haute cuisines uit de gastronomie, kantoren in Oud-Zuid of traditionele jachten: de designs van Studio La Plume doen je versteld staan. 

Waar je ook woont. Waar je ook werkt. We ontwerpen echt alles. Van lichtplannen tot aan de vloerafwerking: Studio La Plume zet de schetsen van jouw interieursprookje om in pennenstreken en een ontwerp, die de basis vormen voor jouw geluk. Voor ons is het belangrijk dat het interieur een weerspiegeling wordt van jouw persoonlijkheid. Jouw stijl, is ons vertrekpunt.

 

Onze studio: stoffen & stalen 

Een kunstwerk als belangrijkste synoniem voor de lampenkap in de voorkamer. De vogels op het behang als een representatie van het land waar je verliefd werd. Of een poef waar de stoffering zo’n mooie gouden kleur heeft, dat het linea recta uit een sprookje zou kunnen komen. Voor Studio La Plume zit de schoonheid van het interieur hem in de details. En om die finesse keer op keer te kunnen bieden, beschikken we over een ruime studio waar we veel uren doorbrengen nadat we jou als klant ontmoet hebben. Hier neuzen we door de vele behangboeken, brengen we stoffen en stalen samen in een compositie en trekken we ons terug om onze creativiteit aan te wakkeren. Vol concentratie proberen we de puzzelstukjes op zo’n manier te leggen, dat de vormpjes perfect in elkaar passen. Met als eindresultaat? Een eerste ontwerp van waaruit we bouwen aan een beeldschoon interieur voor jou. Een proces waar we dagelijks van genieten!

 

 

Willem Pluimers

Studio La Plume is een ontwerpstudio waar de mens centraal staat om een passend interieur neer te zetten. “Wij nodigen je altijd eerst uit om te achterhalen wie je bent, hoe je leeft en wat je verwacht. Jij moet je er straks namelijk echt in thuis gaan voelen!”

“Ontwerpen voelt voor mij niet als werk, doordat ik dagelijks creatief bezig mag zijn en mensen blij mag maken. Dit werk is dan ook echt een uitlaatklep voor mij.

Studio La Plume bestaat inmiddels 15 jaar, waarvan 6 jaar in de huidige vorm. “Destijds vroeg ik Bente, die na haar stage bij ons kwam werken, of ze met mij de volgende stap wilde zetten. En inmiddels zijn we al heel wat jaren verder!”

 

Bente Roelofs

“Ons vermogen zit hem in het positief plagen en prikkelen van onze klanten, om zo een interieur te ontwerpen dat je versteld zal doen staan.

Het klinkt misschien wat eng, maar Willem en ik denken precies hetzelfde over alles. Gekscherend zeggen we weleens dat we met elkaar kunnen communiceren zonder te praten!”

Vroeger heeft Bente weleens een trendboek ontwikkeld. “Maar ironisch genoeg wijken we bij Studio La Plume vaak af van de trends van nu. In plaats daarvan kijken we vier of vijf jaar vooruit, waardoor we soms nét iets te vroeg zijn. Dit komt voort uit feit dat we verrassend willen blijven, vooruitlopen en het net even anders doen dan de rest.”

Benieuwd naar de mogelijkheden?