villa_nova

Villa Nova is een jong en levendig merk, met de filosofie van het creëren van moderne en veelzijdige stoffen en behang die betaalbare stijl bieden. Villa Nova is een onderdeel van The Romo Group, met een volledig gescheiden team van in – house ontwerpers.

Het getalenteerde design team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de waaier van de beste bedrukte stoffen, decoratieve weefsels, raam en wandbekleding. Dit wordt aangevuld met een hele reeks van halfvolle en effen stoffen met een kleurenpalet van klassieke en hedendaagse tinten. Alle reeksen zijn slim ontworpen om te kunnen coördineren van collectie tot collectie met naadloos gemak.

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende intake