Samuel & Sons is al lang een begeerde bron voor de beste kwaliteit afsnijdsels, zoals kwastjes, randen, vlechten, contouren, franjes en meer. Interieurontwerpers en architecten over de hele wereld vertrouwen op de kwaliteit en selectie die op voorraad is. Innovatie, variëteit en beschikbaarheid zijn lange tijd de sleutels geweest tot het succes van Samuel & Sons. De introductie van exclusieve collecties met diverse materialen zoals zijde, wol, gras en hout heeft ertoe geleid dat de selectie van meer dan 15.000 versieringen zeer gewild is bij ontwerpers en architecten voor zowel residentiële als horeca-interieurs.

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende intake