Black Edition by Romo biedt exclusief ontworpen collecties doordrenkt met rijke, eigentijdse elegantie. Gecreëerd voor de luxe interieurs combineert Romo Black Edition verfijnde texturen, innovatieve weeftechnieken en ambachtelijke effecten met een prachtig kleurenpalet.

‘Black Edition heeft ons in de gelegenheid gebracht om meer te experimenteren met kwaliteiten, technieken en designs op een weloverwogen, individuele manier. De essentie van Romo blijf je als rode lijn zien door ons kenmerkende kleurenpalet en levendige, eigentijdse prints. Black Edition is rijker en tastbaarder, met weelderige kwaliteiten zoals fluweel en zijde die warmte en luxe geven. Innovatieve en nieuwe technieken zoals digitaal drukken en spray dying hebben ons in staat gesteld om complexe ontwerpen te maken met intense kleur, speciaal voor de luxe interieurs’. Emily Mould, Design Director.

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende intake