Lumiere is een aantal jaar geleden begonnen met het plaatsen van een nieuwe lijn van verlichting, Pieter Adam. Een lijn die ingaat tegen overal beschikbare, tijdelijk en trendy massaproductie-items. De focus lag op kwaliteit en exclusiviteit met duurzaamheid, vakmanschap en expertise hoog op de prioriteitenlijst.

Hedendaags, exclusief en stijlvol zijn de woorden die dit merk omschrijft. Perfectie staat voorop in de Pieter Adam-collectie. Van de zijden akkoorden tot de metalen behuizing voor elke fitting, een stuk uit Pieter Adam wordt geassembleerd met onderzoek en passie. Een pronkstuk in uw interieur dat internationale pracht uitstraalt.

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende intake