De Franse ontwerper van unieke, prestigieuze, hoogwaardige stoffen, Misia Paris herinterpreteert de vrijheid, glamour en avant-gardestijl van het begin van de twintigste eeuw op een onweerlegbaar moderne manier. Elke collectie meubelstoffen en wandbekleding van Misia Paris is geïnspireerd op reizen of een artistieke ontmoeting en biedt een emotioneel en zintuiglijk intermezzo voor alle mensen met invloed in de wereld van de decoratie. Fijne materialen, prachtige, zeldzame, harmonieuze weefsels: ongesneden fluweel, zijden jacquards , bouclettes, outdoorstoffen, prints op linnen, wol, linnen voiles, textuur, borduurwerk, zijdefluweel. Zoveel stoffen in een glinsterend kleurenpalet. De exclusieve kleuren van Misia Paris zijn gemaakt om de meest luxueuze interieurs op te tillen en te versterken.

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende intake