Een beetje glamour, een beetje luxe, een beetje opvallend; allesbehalve alledaags. Verlichting met een knipoog en met veel aandacht voor detail, afwerking, kwaliteit en materialen. Mooie objecten vervaardigen voor uw interieur, dat is de passie die Lumiere met veel creativiteit en plezier uitvoert. De juiste verlichting op de juiste manier toepassen, is de essentiële finishing touch voor een mooi en compleet interieur. Verlichting is voor velen echter niet alleen het laatste, maar ook het moeilijkste stukje van de interieurpuzzel. Terwijl verlichting, zowel functioneel als sfeerbepalend, juist net dat beetje extra kan geven aan elk interieur.

VERLICHTING

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende intake