Layer by Adje wordt vertegenwoordigd door de Nederlandse ontwerper Adje Verhoeven. De Layer-collectie wordt gekenmerkt door eenvoudige architecturale vormen met een robuuste touch & feel en door het gebruik van eerlijke en pure materialen zoals hout, staal en glas.

In zijn ontwerpen is Adje Verhoeven altijd op zoek naar de balans tussen vorm en transparantie. De Layer-collectie is hier een voorbeeld van – het is een verzameling waarin de vormen de zwaartekracht uitdagen. De inspiratiebron voor de ontwerpen is te vinden in het minimalisme, dat uitgaat van eenvoudige primaire basisvormen, neutrale kleuren en wiskundige arrangementen.

VERLICHTING

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende intake