Stijlvol wonen. Keijser & co maakt het mogelijk met een eenvoudige en pure vormgeving. Hierbij wordt bewust gekozen voor basic tinten in de kleurafwerking en stoffen. Keijser & co werkt uitsluitend met natuurlijke materialen zoals eiken, Belgisch hardsteen, linnen en kalkverf. Een ongedwongen woonsfeer wordt hierbij gecreëerd. De kracht van Keijser & co is dat elk meubel in iedere gewenste maat, kleur en uitvoerig kan worden geleverd. Zo wordt er een product neergezet dat perfect past in uw interieur. Een interieur die past bij u.

MEUBELEN

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende intake