Variërend van klassiek elegant tot romantisch en speels tot compromisloos modern – de stijlvolle collecties van JAB Anstoetz meubelstoffen, met inbegrip van de premie merken Grandezza en Four Seasons, worden twee keer per jaar gepresenteerd om nieuwe en fascinerende werelden van wonen te introduceren voor elke interieurstijl. Het veelzijdige assortiment richt zich op zorgvuldig gecoördineerde decoratiestoffen, panelen en meubelstoffen in bijna 20.000 kleuren. Als een stijlvolle aanvulling op het veelzijdige textiel zijn er mooie oplossingen voor zonweringen, variërend van zachte plissés  tot hoogwaardige rolgordijnen verkrijgbaar. Een van de hoogtepunten van het huidige seizoen is de collectie Grandezza Vol. 8. De exclusieve creaties intrigeert met fijn uitgewerkte ontwerpen in prachtige materialen en dromerige kleuren.

JAB Anstoetz meubelstoffen – Stoffen om een droomhuis te maken.

STOFFERING

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende intake