Elitis is producent van innovatieve en kwalitatieve wandbekleding, behang en stoffen. De kracht van dit merk is te zien in de mooie structuren en uitgesproken kleuren van het behang. De prints zijn persoonlijk en geïnspireerd op alledaagse dingen en ontwikkelingen op het gebied van mode, film, fotografie, kunst en architectuur. De uitgesproken stijl van Elitis wordt wereldwijd erkent en mede daardoor zijn ze in staat om zich snel te ontwikkelen. Zo weten zij ons elk jaar weer te verrassen met nieuwe technieken en spannend behang.

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende intake