Christian fischacher stof

Al twee eeuwen lang staat Christian Fischbacher in het hart van de textielindustrie. Christian Fischbacher is een echt familiebedrijf en heeft haar hoofdkantoor in St. Gallen, Zwitserland, het centrum voor de textielindustrie sinds de 13e eeuw. De producten van Fischbacher zijn gemaakt met veel aandacht voor detail, een diepgewortelde passie voor hoogwaardige materialen en een constante drive voor creatieve innovatie. Christian Fischbacher interieurstoffen, tapijten, beddengoed en woonaccessoires collecties zijn gemaakt voor luxe interieurs met persoonlijkheid.

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.