Verfijnde eenvoud en moderne elegantie zijn de kenmerken van het tijdloze karakter van het merk Casamance. Gehuld in terughoudendheid en delicatesse passend bij de grote Franse merken van interieurdecoratie, drukt Casamance haar ontwerpen af met een schoonheid die de mode en de tijdperken doorkruist. Het merk verheft hedendaagse interieurs en voegt warmte toe aan de meest authentieke sferen. Door afstand te nemen van repetitieve, imitatie trends, accepteert het de uitdaging om de klassiekers van morgen opnieuw uit te vinden.

STOFFERING

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende intake