Chivasso is het eerste merk dat gelanceerd wordt door het bedrijf Chivasso en omvat een breed scala van interieurstoffen en behang. Het merk is fris, schoon, jong, maar ook romantisch en natuurlijk. De basis voor de meeste Chivasso stoffen collecties wordt gevormd door een selectie van natuurlijke materialen zoals linnen en katoen, vaak aangevuld met een handvol designs van fluweel en zijde. Effen stoffen in de collectie hebben een breed spectrum van natuurlijke kleuren en zachte tinten naar meer levendige en gewaagde kleuren. De prints en ontwerpen zijn decoratief met een vleugje gekkigheid.

Het tweede merk onder de Chivasso paraplu is Carlucci di Chivasso. Carlucci is geschikt voor een meer mode-georiënteerde en onderscheiden markt dan Chivasso. Carlucci’s stijl is verfijnd, haute couture en klassiek. De basis voor Carlucci’s collecties zijn vaak weelderige stoffen zoals zijde, fluweel en linnen. De Carlucci kleurenspectrum omvat vele rijke, diepe kleuren, zoals bessen rood en paars, luxueuze chocolade bruin en intens smaragdgroen.

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende intake