Leclerq en Bouwman is specialist in luxe interieurverlichting. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en ontwerpen om de collectie uit te breiden. Zo vertalen ze hun creatieve ideeën vervolgens in een prachtig eigentijds design, waarbij kwaliteit en een luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs voorop staan. Ze produceren in eigen beheer doormiddel van traditioneel handwerk in Nederland, Italië en het verre Oosten, waar de exclusiviteit van de lampen benadrukt wordt.

VERLICHTING

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvende intake, maak nu een afspraak.