Ilfari-verlichting heeft een grillig, fascinerend excentriek gevoel dat zijn elegantie dankt aan … dansmuziek! In deze muziek vind je veel klassieke accenten. Eenvoud in combinatie met effecten speelt met je verbeelding. Dit wordt omgezet in handgemaakte verlichting die weerspiegelt wat we horen.

Dat is de filosofie van Ilfari. Het resultaat is luxueuze verlichting die uniek is met een zeer vooruitstrevende look, eclectisch, bijna artistiek op licht met een grote schoonheid en eenvoud. Buitengewone verlichting voor fascinerende mensen!

VERLICHTING

HET BEGINT MET PASSIE

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvende intake, maak nu een afspraak.